top of page
Anchor 1
Moti logo blue small.png
MOTI 20211315 big. bacroundsmall.jpg
 Letanvendelig goniometer og bevægelsesanalyseenhed

DetMOTISættet består af en rem, en æske med klistermærker og en simpel sensorisk enhed, der indeholder både goniometeret og den avancerede bevægelsesanalyseteknologi. Inkluderet i sættet er også vores brugervenlige app, der fungerer som en sporingsenhed for rehabiliteringsudvikling.

MOTIforenkler din lægepraksis ved at kombinere bevægelsesanalyse med goniometri. Fysioterapeuter og andre læger behøver ikke længere at stole på syn, grove mentale beregninger og trættende papirdokumentation.

 

I stedet kan du med en lille, småstenstørrelse digital enhed nu udføre pålidelige og objektive målinger af patienters Joint Range of Motion (ROM) og Quality of Movement (QOM) målt som hastighed, acceleration og ryk.MOTIkan bruges til måling af alle ekstremitetsled + nakken.

Mål udført afMOTIsendes til, behandles og gemmes på appen og til skyen, så du ikke behøver det.

Moti logo white small.png
Objektiv vurdering

MOTIer et multidisciplinært apparat og er det første af sin slags til at måle leddets bevægelsesområde, bevægelseskvalitet og ledrepositionering offset.

For at sikre maksimal pålidelighed i resultater,MOTImonteres på patientens respektive led med specialdesignede monteringsløsninger.

Physiotherapist measuring right ange with goniometer. Hip flexion.
After measuring the right angle with goniometer, physiotherapist is setting MOTI product for recording the patient's progress.
MOTI is making your procedure hands free. This device is sending all the data directly to your mobile appliction. Applied during neck rotation.
Håndfri og fjernelse af tøj er ikke længere påkrævet

Vores monteringsløsninger gør din procedure  håndfri, hvilket giver dig frihed til at hjælpe din patient med de bevægelser og øvelser, der følger med appen.

Ud over,MOTIleveres med en rem, der kan fastgøres til de respektive områder på patientens krop. Det betyder, at dine procedurer ikke længere kræver, at patienter skal fjerne tøj.

Vurder nemt patienternes fremskridt

Resultater sammenlignes automatisk med tidligere målinger iMOTIAnsøgning; her kan resultater udtrækkes og importeres direkte til patientens journal for at spare værdifuld tid på dokumentation.

Resultaterne gør det muligt for dig og din patient at følge effektiviteten af din behandling. Krystalklare resultater hjælper med at holde dine patienter motiverede på vej mod bedring.

MOTI can be placed anywhere on the human body. Results are imported directly to the patient's record. Better and effective way of treatment.
 Funktioner
 • Måler Joint Range of Motion
   

 • Måler bevægelseskvalitet
   

 • Foranstaltninger Samlet Repositionering off-set
   

 • Sammenlignes med den gyldne standard
   

 • Gælder for alle ekstremitetsled og nakke
   

 • Automatisk sammenligning af målinger

 • Bluetooth®
   

 • Håndfri under målinger
   

 • Enkel opsætning
   

 • Trådløs opladning
   

 • Android og Apple

Produktsæt
Part of the MOTI product set is a measuring device.
Måling
enhed
strap.jpg
Montering
rem
sticers_edited.jpg
Montering
klistermærker
Part of the MOTI product set is a mobile application..
Mobil applikation
En enkelt enhed til alle led

MedMOTIdu kan måle leddets bevægelsesområde og bevægelseskvaliteten i nakken og alle ekstremitetsled; skulder, albue/underarm, håndled, hofte, knæ og ankel. Dette eliminerer behovet for flere vurderingsmetoder og værktøjer og sikrer lige høj præcision af målingen af hvert led.

MOTI movements.jpg
MOTI logo blue.png
bottom of page