top of page

Returpolitik

Returpolitik

Tak for dit køb. Vi håber du er glad for dit køb. Men hvis du af en eller anden grund er fuldt ud tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os for kun at få fuld tilbagebetaling. Se venligst nedenfor for mere information om vores returpolitik.

Vender tilbage

Alle returneringer skal være poststemplet inden for tredive (30) dage efter købsdatoen. Alle returnerede varer skal være i nye og ubrugte stand, med alle originale mærker og etiketter påsat.

Returproces

For at returnere en vare, bedes du sende en e-mail til kundeservice på moti@moti.dk for at få et Return Merchandise Authorization (RMA) nummer. Når du har modtaget et RMA-nummer, skal du placere varen sikkert i dens originale emballage og sende din retur til følgende adresse:

MOTIApS

Attn: Returnerer

RMA #

Heilskovsgade 10

9000, Aalborg  

Danmark

Bemærk venligst, at du er ansvarlig for alle returforsendelsesomkostninger. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger en sporbar metode til at sende din retur.

Refusioner:

Efter at have modtaget din returnering og kontrolleret tilstanden af din vare, vil wwe behandle din returnering. Tillad venligst mindst syv (7) dage fra modtagelsen af din vare til at behandle din returnering. Det kan tage 1-2 faktureringscyklusser, før tilbagebetalinger vises på dit kreditkortudtog, afhængigt af dit kreditkortselskab. Vi giver dig besked via e-mail, når din returnering er blevet behandlet.

Undtagelser:

Følgende varer kan ikke returneres:

MOTIengangsmærkater, 100 stk.

For defekte eller beskadigede produkter bedes du kontakte os på kundeservicenummeret nedenfor for at arrangere en refusion eller ombytning.

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål til vores returpolitik, er du velkommen til at kontakte os på: +45 61 28 39 68 moti@moti.dk

MOTI logo blue.png
bottom of page