top of page
Anchor 1

HVEM ER VI?

Vi er en startup bygget på et fundament af videnskabelig forskning; vi er grundlagt af ingeniører, forskere på ph.d.-niveau og medicinske fagfolk med ekspertviden i muskuloskeletal undersøgelse og vurdering.

For sundhedspersonale er vores mission at give dig en teknologi, der kan måle objektive data om dine patienters fremskridt og hjælpe med at motivere patienter til handling.

MOTI 2021_8502403.jpg

MOTIHOLD

Grundlæggere

Halldóra Auður Jónsdóttir

Halldóra Auður Jónsdóttir er industridesigningeniør og grundlægger afMOTI– hun har erfaring med systematisk produktudvikling med brugercentreret fokus og 3D-modellering sammen med prototyping. Halldóras passion er at løse problemer ved at bruge brugerdrevet design for at optimere tid, ergonomi og pålidelighed. Hun er stædig –  hvis du fortæller hende, at hun ikke kan gøre det, vil hun højst sandsynligt gøre alt, hvad hun kan for at bevise, at du tager fejl.
Halldóra er islandsk, flyttede til Danmark i 2012 for at studere. Fysioterapi- og rehabiliteringsområdet har altid været en del af hendes liv, da hendes mor er fysioterapeut. Halldóra har også oplevet, hvordan det er at være klient i genoptræningen, og hvor svært det kan være at holde motivationen, da hun var involveret i en ulykke og selv fik piskesmæld.
Mail: haj@moti.dk

Vores medstiftere

Thorvaldur Skuli Palsson

Thorvaldur Skuli Palsson er fysioterapeut hos Apex Fysio og muskuloskeletalforsker ved universitetet med en ph.d. i muskel- og skeletsmerter. Han er godkendt speciallæge i Muskuloskeletal Fysioterapi og arbejder med diagnosticering af komplekse problemer i forhold til muskler og led og  udfører videnskabelig forskning. Thorvaldur er medskaber i udviklingen afMOTI.

Steffan Wittrup McPhee Christensenogså medskabtMOTIved at hjælpe med udviklingen af teknologien. Han er også fysioterapeut hos Apex Fysio og muskuloskeletalforsker ved universitetet med en ph.d. i muskel- og skeletsmerter. Steffan er godkendt speciallæge i Muskuloskeletal Fysioterapi og arbejder med diagnosticering af komplekse problemer i forhold til muskler og led.
Det sikrer vi ved at have to forskere inden for fysioterapiområdet
MOTI's ydeevne er pålidelig. Yderligere forskning udføres for at sikre, at produktet er i overensstemmelse med den gyldne teststandard.

Rogerio Pessoto
Hirata

Rogerio Pessoto Hirata er biomekanisk data- og sportsforsker ved universitetet med en ph.d. i kliniske videnskaber – han udfører videnskabelig forskning og har ekspertise i bevægelsessporing og behandling og læsning af data i relation til bevægelse. Rogerio er også en medskaberMOTI, hans funktion er også at udføre kliniske studier medMOTIat sikre, at teknologien har en pålidelig ydeevne er i overensstemmelse med guldstandardtesten.

Marie Cathrine Soele Madsen
MOTI 20211168_edited.jpg

Marie Cathrine Soele Madsen er industridesigningeniør og stifter afMOTI– hun har erfaring med systematisk produktudvikling med brugercentreret fokus og projektledelse – giver overblik og struktur til at forbinde alle prikkerne i virksomheden. Marie har en høj passion for at løse problemer på den bedst mulige måde gennem innovation og meningsfuld produktudvikling. Hun er meget risikoorienteret og tager vigtige beslutninger baseret på fakta. Lfra virksomheden i 2022.

Bestyrelse

Vores bestyrelse deltager i fastlæggelsen af vores forretningsstrategi. Konkret rådgiver bestyrelsen ledelsesteamet og giver råd om, hvordan virksomhedens præstationer og organisation kan forbedres.

Mogens.jpg
Mogens Durup
Nielsen

Direktør for forretningsudvikling og salg i Xtel Wireless - en IoT-udviklingsvirksomhed. Mogens har årtiers erfaring inden for produktudvikling, forretning og salg.

CEO of the medical software company
Páll
Jóhannesson

Administrerende direktør for det medicinske softwarefirma MEDEI - har ekspertise inden for iværksætteri, klinisk dokumentation og medicinsk software.

Thorvaldur.jpg
Thorvaldur Skúli Pálsson

Fysioterapeut og videnskabsmand med en ph.d. i Muskuloskeletale Smerter - ekspert i fysioterapi, muskuloskeletal forskning og smerteforskning.

Fonde og programmer

MOTI logo blue.png
bottom of page