top of page
Anchor 1

FYSIOTERAPIENS FREMTID

Mål leddets bevægelsesområde, bevægelseskvalitet og fælles repositionering nemt medMOTIog spore udviklingen af dine klienter inden for rehabilitering.

frontpage_edited.jpg
Hvad erMOTI?
Bevægelsesområde og bevægelseskvalitet
Range of Motion (ROM) & Quality of movement Neck, Whiplash traning

MedMOTIdu er nu i stand til at måle både passiv og aktiv Range of Motion af alle ekstremitetsled + nakken i ét produkt. Når Range of Motion måles, vises resultatet sammen med en graf over din klients Quality of Movement.

 

Quality of Movement viser din klients bevægelsesvej under målingen af Range of Motion, og den består af fire grafer over position, hastighed, acceleration og ryk over tid.

 

En måling sammenlignes automatisk med de tidligere målinger, og en graf over din klients udvikling vises for hver målt bevægelse.

MAX Range of Motion (ROM) & Quality of movement average
Range of motion (ROM) progress in rehabilitation
Fælles repositionering
Joint Repositioning (JRP) Shoulder
JRP.png

Denne funktion giver dig mulighed for at måle din klients proprioceptive sans, som kan blive svækket på grund af fx smerte, skade eller operation. Indtil nu har det kun været muligt at måle Ledrepositionering på halsen i klinikken, men med MOTIdu er nu i stand til at måle alle ekstremitetsled + nakken.

Målingen udføres ved at få din klient til at forsøge at ramme en målposition med lukkede øjne. Måling af din klients Joint Repositioning offset gennem hele deres rehabiliteringsproces viser et billede af din klients udvikling i deres proprioceptive forstand.
 

web client.png

Få adgang til alle dine data, sammenlign resultater og eksporter sammenligning og klientprocesoversigt på computeren viaMOTIWeb-klient. Tilgængelig medMOTIPremium abonnement.

Webklient kun for abonnenter

Web klient
Ambassadør
https://smerteogsport.dk/
Bogdemo afMOTI

Tak for din indsendelse!

MOTI logo blue.png
bottom of page