top of page
frontpage.jpg
FYSIOTERAPIENS FREMTID

Mål leddets bevægelsesområde, bevægelseskvalitet og fælles repositionering nemt medMOTIog spore udviklingen af dine klienter inden for rehabilitering.

Hvad erMOTI?
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Bevægelsesområde og bevægelseskvalitet
MOTI 20211289.jpg
ROM.png
Overview.png

MedMOTIdu er nu i stand til at måle både passiv og aktiv Range of Motion af alle ekstremitetsled + nakken i ét produkt. Når Range of Motion måles, vises resultatet sammen med en graf over din klients Quality of Movement.

 

Quality of Movement viser din klients bevægelsesvej under målingen af Range of Motion, og den består af fire grafer over position, hastighed, acceleration og ryk over tid.

 

En måling sammenlignes automatisk med de tidligere målinger, og en graf over din klients udvikling vises for hver målt bevægelse.

MOTI     OM    _cc781905-5cde-3194-bb3b-1586d5cfNYHEDER    _cc781905-5cde-3194-bb3b-1586d5cf

BUTIK    _cc781905-5cde-3194-bb3b-1586d5cfABONNEMENT

Fælles repositionering
JRP+-.jpg
JRP.png

Denne funktion giver dig mulighed for at måle din klients proprioceptive sans, som kan blive svækket på grund af fx smerte, skade eller operation. Indtil nu har det kun været muligt at måle Ledrepositionering på halsen i klinikken, men medMOTIdu er nu i stand til at måle alle ekstremitetsled + nakken.

Målingen udføres ved at få din klient til at forsøge at ramme en målposition med lukkede øjne. Måling af din klients Joint Repositioning offset gennem hele deres rehabiliteringsproces viser et billede af din klients udvikling i deres proprioceptive forstand.
 

Ambassadør
Logo - smerte og sport egen version 15 01 2017.png
Bogdemo afMOTI

Tak for din indsendelse!

MOTI logo blue.png
bottom of page