top of page

MOTItema

MOTI 2021_8502403.jpg

Grundlæggere

Thorvaldur Skuli Palsson
MOTI 20211212.jpg
Apex logo - physiotherapy

Thorvaldur Skuli Palsson er fysioterapeut hos Apex Fysio og muskuloskeletalforsker ved universitetet med en ph.d. i muskel- og skeletsmerter. Han er godkendt speciallæge i Muskuloskeletal Fysioterapi og arbejder med diagnosticering af komplekse problemer i forhold til muskler og led og  udfører videnskabelig forskning. Thorvaldur er medskaber i udviklingen afMOTI.

Steffan Wittrup Christensen var også med til at skabeMOTIved at hjælpe med udviklingen af teknologien. Han er også fysioterapeut hos Apex Fysio og muskuloskeletalforsker ved universitetet med en ph.d. i muskel- og skeletsmerter. Steffan er godkendt speciallæge i Muskuloskeletal Fysioterapi og arbejder med diagnosticering af komplekse problemer i forhold til muskler og led.
Det sikrer vi ved at have to forskere inden for fysioterapiområdet
MOTI's ydeevne er pålidelig. Yderligere forskning udføres for at sikre, at produktet er i overensstemmelse med den gyldne teststandard.

 Steffan Wittrup Christensen 
MOTI 20211241.jpg
Apex logo - physiotherapy
Rogerio Pessoto
Hirata
MOTI 20211192.jpg

Rogerio Pessoto Hirata er biomekanisk data- og sportsforsker ved universitetet med en ph.d. i kliniske videnskaber – han udfører videnskabelig forskning og har ekspertise i bevægelsessporing og behandling og læsning af data i forhold til bevægelse. Rogerio er også en medskaberMOTI, hans funktion er også at udføre kliniske studier medMOTIat sikre, at teknologien har en pålidelig ydeevne er i overensstemmelse med guldstandardtesten.

Marie Cathrine Soele
Madsen
MOTI 20211168.jpg

Marie Cathrine Soele Madsen er industridesigningeniør og stifter afMOTI– hun har erfaring med systematisk produktudvikling med brugercentreret fokus og projektledelse – giver overblik og struktur til at forbinde alle prikkerne i virksomheden. Marie har en høj passion for at løse problemer på den bedst mulige måde gennem innovation og meningsfuld produktudvikling. Hun er meget risikoorienteret og tager vigtige beslutninger baseret på fakta. Forlod virksomheden i 2022

 Halldóra Auður Jónsdóttir

MOTI 20211141.jpg

Halldóra Auður Jónsdóttir er industridesigningeniør og grundlægger afMOTI– hun har erfaring med systematisk produktudvikling med brugercentreret fokus og 3D-modellering sammen med prototyping. Halldóras passion er at løse problemer ved at bruge brugerdrevet design for at optimere tid, ergonomi og pålidelighed. Hun er stædig –  hvis du fortæller hende, at hun ikke kan gøre det, vil hun højst sandsynligt gøre alt, hvad hun kan for at bevise, at du tager fejl.
Halldóra er islandsk, flyttede til Danmark i 2012 for at studere. Fysioterapi- og rehabiliteringsområdet har altid været en del af hendes liv, da hendes mor er fysioterapeut. Halldóra har også oplevet, hvordan det er at være klient i genoptræningen, og hvor svært det kan være at holde motivationen, da hun var involveret i en ulykke og selv fik piskesmæld.
Mail: haj@moti.dk

Vores medstiftere

The tema
MOTI logo blue.png
bottom of page