top of page

Fonde og programmer

MOTI 2021_8502403.jpg
InnoFounder graduate program operated by Innovation Fund Denmark, The Danish Design Centre and Copenhagen Institute of Interaction Design.

jegnnoFonder

Vi er stolte af at være en del af det eksklusive InnoFounder – Graduate program, der drives af Innovationsfonden Danmark, Dansk Design Center og CIID (Copenhagen Institute of Interaction Design). Dette program tilbyder 12 måneders løn til de to stiftere og 70.000 kr. til produktudvikling samt kontorlokaler på det store StartupWorks Aalborg. Programmet er en kæmpe støtte til at fåMOTIfra idé til et realiseret produkt.

LSI - Life Science Innovation Norddanmark

Gennem LSI er vi en del af et SSP-projekt (Sundhedsteknologisk serviceprogram), hvor udviklingen af en færdig prototype afMOTIer 50 % finansieret af EU. LSI bidrager med sparring gennem processen og et godt netværk af sundhedsvirksomheder og sundhedspersonale. Når SSP-projektet slutter i 2020, vil vi have en færdig prototype afMOTI.

LifeScience Innovatin contributes with sparring through the process and a great network of health companies and healthcare personnel.
The European Union fond for Regional Development
Innovative Growth program operated by Erhvershus Nordjylland, Supportin Enterpreneurship at Aalborg University and University College Northern Denmark.

Innovativ vækst

Programmet Innovativ vækst – drevet af Erhvershus Nordjylland, SEA (Supporting Entrepreneurship ved Aalborg Universitet) og UCN (University College Nordjylland) – var begyndelsen påMOTI. Her fik de to stiftere mulighed for at gå i gang med at udvikle virksomheden og forretningsidéen i 6 måneder uden at tage den store risiko. På den måde kunne vi være sikre på, at der er et potentiale iMOTI, forbedring af bevægelseskvaliteten på markedet, før du går videre.

Vi afsluttede programmet for innovativ vækst den 3. marts 2019.

 

MOTI logo blue.png
bottom of page